אודות Private Chef

אודות

אודות עדי מילר - שף פרטי

שלום, שמי עדי מילר

את Private Chef הקמתי בשנת 2007 והייתי בין ראשוני השפים הפרטיים בארץ.
במשך השנים, ארוחות השף בבית וסדנאות הבישול הפכו לנחלתן של משפחות רבות ואנשים שרוצים לחגוג ערב אינטימי בבית.

עם הניסיון שצברנו בעשרת השנים האחרונות, אנו יודעים להתאים לכל לקוח בדיוק את האירוח הנכון לו - החל מתפריט בטעם אישי, סגנון הגשה, ליווי בבחירת משקאות והתאמה של רמת אינטראקציה מול האורחים.

כמו כן, הארוחה שלנו מלווה בכלים מעוצבים, שירות מלצרים מקצועי וניקיון בתום האירוע.

מעבר לאוכל משובח חשוב לנו לתת לכם שירות אדיב, נעים ומקצועי לאורך כל הדרך.

הניסיון המקצועי שלי

את צעדיי הראשונים במטבח עשיתי בשנת 1998, בעודי חיילת, בבית קפה מיתולוגי "צבעים בקפה" בשרון. שם למדתי לראשונה כיצד להחזיק סכין, לחתוך בצורה מקצועית ולבשל מנות ורטבים קלאסיים לפסטות וסלטים.

משם, קיבלתי הצעה לעבור למטבח יפני חדשני בתל אביב. שם המסעדה "איזומי ראמן שופ" שהייתה מסעדת הראמן הראשונה בארץ. המוצרים הגיעו היישר מיפן ועולם הטעמים שנפתח בפניי היה קסום ומסקרן. למדתי טכניקות בישול מהמזרח הרחוק, עבודה עם מחבתות ווק, פילוט של דגים טריים וגם כמה מילים ביפנית.

התחנות שלאחר שחרורי מהצבא כללו מספר מסעדות באילת בינהן סו שפית של המסעדה התת מימית ("כוכב הים האדום").

לאחר שנתיים באילת, יצאתי לטיול הגדול במזרח הרחוק. בצפון תאילנד עברתי מספר קורסי בישול מקומיים, ביקרתי בשווקים ומסעדות רבות שמדי פעם הכניסו אותי לעבודת המטבח.

בהמשך הטיול הגעתי למלבורן, אוסטרליה וניהלתי סניף של רשת בתי קפה במשך שנה.

בחזרתי ארצה, הייתי השפית של ה"קופי טרי" בכפר סבא. משם המשכתי למטבח של מסעדת "קימל" (שף שאול בן אדרת) ולאחר כשנתיים למסעדת "ברקרולה" בכפר סבא בניהולו של השף נעם דקרס. 

בשנת 2007 הפכתי לעצמאית והקמתי את Private Chef.

ההשכלה שלי

B.A (תואר ראשון) במנהל עסקים – מכללת רופין

בוגרת " מנהל מזון ומשקאות" – תדמור
מסלול הכולל מגוון קורסים בנושאי קולינריה, הפקות אירועים, ניהול מסעדות, קורס ברמנים, ניהול שירות וחווית לקוח ועוד.

השתלמויות וקורסים בבישול תאילנדי ואסייתי.

למתכונים שלי באתר היכנסו לכאן

מוזמנים ליצור איתי קשר ואשמח לעמוד לרשותכם