קרם לימון ולמון גראס

קרם לימוני ומרענן שהולך נהדר לצד עוגות בחושות כגון עוגת סולת, עוגת תפוזים ולימון

מצרכים 

1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)

1 למון גראס (גבעול ועלים)

350 גרם שוקולד לבן

 

אופן ההכנה

חותכים את ענף ועלי הלמון גראס לחתיכות גסות.
שמים בסיר קטן את השמנת והלמון גראס, מחממים עד לרתיחה ומכבים.

שוברים את השוקולד הלבן לקוביות ושמים בקערה עמידה לחום.
מסננים את השמנת המתוקה  מהלמון גראס ושופכים על השוקולד הלבן (השמנת צריכה להיות חמה).

מערבבים עד שהשוקולד נמס. 
מצננים במקרר לכ-4 שעות או לילה.

שמים את המסה שנוצרה בקערה ומקציפים עד לקבלת קרם אוורירי (3-4 דקות). לשים לב לא לשבור את הקרם, הקרם בסוף ההקצפה צריך להיות בצורת גלים.

מעבירים לשקית זילוף ומזלפים מעל עוגות וקינוחים.