טראפלס שוקולד ודראמבוי

 טראפלx שוקולד ודראמבוי

מצרכים:
6 כפות של אבקת קקאו
200 מ"ל של שמנת 38%
1 כפית של אבקת קפה נמס
80 גרםחמאה, חתוכה לקוביות קטנות
4 כפות של דרמבוי
300 גרם שוקולד מריר, איכותי, קצוץ גס
אופן ההכנה:
1. מתחילים את הטראפלס על ידי חימום של השמנת והחמאה בסיר קטן. מניחים את השוקולד בקערה גדולה. מביאים את השמנת וחמאה לרתיחה, ואז שופכים על השוקולד. מוסיפים את הקפה ומקציפים היטב .
2. מניחים את הקערה עם התערובת על גבי זו קערה מלאה בקוביות קרח וקצת מים קרים. מקציפים את תערובת השוקולד במרץ עד שהיא מתחיל להתעבות (כ -5 דקות) ואז מוסיפים את הדרמבוי.
3. כאשר התערובת סמיכה מספיק כדי לשמור על צורתה, מכניסים בעזרת כף לתוך שק זילוף. מכסים מגש בניילון, ומזלפים 30 טראפלס על הניילון. מכניסים למקרר עד שמתייצב (כשעתיים).
4. כאשר התייצבו הטראפלס, מגלגלים אותםעל צלחת ומכסים באבקת קקאו. מנערים אותם, כארבעה בכל פעם, ביד , כדי לשחרר כל קקאו עודף. מאחסנים במקרר, עד להגשה