טרטר סלמון ואבוקדו

 

טרטר או סביצ'ה היא מנה של דג כבוש במלח ולימון.

המתכון כאן הוא מתכון קלאסי למנה שכזו.

טרטר סלמון ואבוקדו

100 גרם סלמון טרי חתוך לקוביות קטנות

1 אבוקדו קטן חתוך לקוביות

חצי עגבנייה קצוצה לריבועים קטנים (ללא המיץ)

חצי כף כוסברה קצוצה

חצי כף פטרוזיליה קצוצה

חצי כף בצל ירוק קצוץ

חצי כף בצל סגול קצוץ

קורט שאטה (צ'ילי יבש)

קורט זרעי כוסברה כתושים

מיץ מלימון טרי

2-3 כפות שמן זית איכותי

קורט מלח נדיב

לערבב את כל החומרים יחד בקערה.

בעזרת הידיים להפוך לצורה של עיגול. ללחוץ קצת ולסנן את הנוזלים.

להעביר לצלחת הגשה.

לזלף מעט שמן זית מלמעלה ומסביב.

להגיש עם פוקאצ'ה חמה או טוסטונים.