סלט עוף ואבוקדו

 

סלט עוף ואבוקדו

את הסלט הזה ניתן להכנה מחזה עוף צלוי או משאריות של עוף שיש במקרר ובא לכם לשדרג…

הוא טעים, קל ומזין.

אופן ההכנה:

חותכים את העוף הצלוי לרצועות דקיקות או לקוביות

מוסיפים אבוקדו אחד בשל, חתוך גם הוא לקוביות או לרצועות.

מוסיפים תיבול :

1-2 כפות מיונז (או שמן זית), 1 כפית חרדל רגיל או גרגירים , קורט מלח ופלפל

מערבבים את המרכיבים היטב.

מוסיפים את תערובת העוף והאבוקדו לסלט שמורכב מחסה, עלים ירוקים ובצל סגול שתובל בשמן זית, לימון ומלח.

הסלט משתלב מצוין גם בכריכים קרים.

בתיאבון!