עוגת גזר עם קינמון ואגוזי מלך

עוגה טעימה מאוד שדורשת 5 דקות של הכנה

עוגת גזר בחושה

מצרכים:

1.5 כוסות קמח

1 כוס סוכר

2 כפיות קינמון

חצי שקית אבקת אפייה

קורט מלח

את החומרים היבשים הנ"ל מערבבים בקערה.

מוסיפים תוך כדי בחישה:

3/4 כוס שמן

2 כפיות תמצית וניל

 3 ביצים אותן מוסיפים אחת אחת עד שכל ביצה נבלעת בעיסה.

מוסיפים תוך ערבוב קל:

1 כוס גזר מגורד בפומפייה (על החלק הגס)

1 כוס אגוזי מלך קצוצים

מעבירים את המסה ל-2 תבניות אינגליש משומנות מעט.

אופים כ- 40 דקות בתנור על 145 מעלות בטורבו.

מצננים את העוגה ומפזרים אבקת סוכר לקישוט.

טיפ קטן: כשהעוגה הצטננה ניתן לעטוף בנייר כסף וניילון נצמד ולהקפיא למשך חודש ימים, העוגה תישמר טרייה וטעימה.

בתאבון!