ייעוץ קולינרי

ייעוץ קולינרי ובניית תפריטים לעסקי מזון

ייעוץ וליווי קולינרי לבעלי מסעדות, בתי קפה ומזון מהיר, המעוניינים להגיע לרווח מקסימלי מהעסק .

לעיתים קרובות בעלי עסקים בתחום ההסעדה נאלצים להתמודד מול בעיות רבות, ייחודיות לעסקי המזון בלבד.
בעיות כאלו נפוצות בעיקר בזמן הקמה של עסק מזון חדש או בהרצת עסק מזון פעיל שאינו מגיע ליעדים מבחינת רווחיות מקסימלית.

חוסר ידע מקצועי בניהול ותכנון מטבחים ,בניית תפריטים ובקרה שוטפת עלול לגרום לבעל עסק לאובדן רווחים מהיר וחוסר אונים במציאת התקלה ופתרונה.

מהי האסטרטגיה הנכונה לעסק שלך? כיצד בונים תפריט טעים, איכותי ומוקפד השומר על רווחיות גבוהה? איך מונעים בזבוז חומרי גלם יקרים במטבח? כיצד שומרים על אחידות המנה לאורך זמן?

מטרת היועץ הקולינרי היא להביא את המטבח לרווחיות מקסימלית תוך בניית תפריט איכותי העונה לדרישת הלקוח

 

הייעוץ מתרכז בנקודות הבאות:

פיתוח קונספט בניית תפריטים מתאימים.

ספר מתכונים מדויק של הכנת כל מנה ותמונה.

בניית עצי מוצר לכל מנה ותמחור עלויות פוד קוסט.

ניהול רשימות מלאי לפי רגישות חומרי הגלם.

ניהול ספקים והזמנות סחורה.

נהלי קבלה ונהלי אחסון סחורה .

ניהול הייצור ואחידות המנות.

בקרת הכנסות .

קניית ציוד.

הטמעת התהליך, הדרכה וליווי הצוות.

בסוף התהליך מקבל הלקוח ידע וכלים לניהול ובקרה של ההוצאות הקבועות והשוטפות