top of page
  • Whatsapp
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube

טפיוקה בקרם קוקוס ופירות

  • תמונת הסופר/ת: keren cohen
    keren cohen
  • 30 במרץ
  • זמן קריאה 1 דקות

מצרכים

  • שליש כוס פניני טפיוקה קטנטנים

  • שליש כוס סוכר

  • 1 כוס מים1 כוס קרם קוקוס (לפחות 17%)



הכנה

  • משרים את פניני הטפיוקה במים כעשרים דקות.מסננים, מעבירים לסיר, מוסיפים את המים והסוכר.מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.מוסיפים את קרם הקוקוס  ומבשלים כ 15 דקות תוך כדי ערבוב (ללא הפסקה) עד שהטפיוקה הופכת שקופה ורכה.מעבירים לכלי נוח למזיגה. מוזגים לכוסיות ומקררים.

  • קוצצים פירות טרופיים מכל סוג (מנגו, בננה, קיווי, אננס וכדומה..) מוסיפים על כל כוסית קינוח.

  • ניתן להוסיף שקדים, קוקוס קלוי וכל טופינג אחר שאוהבים.


bottom of page