טפיוקה בקרם קוקוס ופירות

קינוח פרווה עם טעמים מהמזרח הרחוק

מצרכים

שליש כוס פניני טפיוקה קטנטנים
שליש כוס סוכר
1 כוס מים
1 כוס קרם קוקוס (לפחות 17%)

אופן ההכנה

משרים את פניני הטפיוקה במים כעשרים דקות.
מסננים, מעבירים לסיר, מוסיפים את המים והסוכר.
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
מוסיפים את קרם הקוקוס  ומבשלים כ 15 דקות תוך כדי ערבוב (ללא הפסקה) עד שהטפיוקה הופכת שקופה ורכה.
מעבירים לכלי נוח למזיגה. מוזגים לכוסיות ומקררים.

קוצצים פירות טרופיים מכל סוג (מנגו, בננה, קיווי, אננס וכדומה..) מוסיפים על כל כוסית קינוח.

ניתן להוסיף שקדים, קוקוס קלוי וכל טופינג אחר שאוהבים.