סלט קייל וקשיו
- keren cohen
- 30 במרץ
- זמן קריאה 1 דקות
מצרכים
1 חבילת קייל שטוף היטב, חתוך לרצועות דקותגילופים מגזר אחד (ניתן לגלף בעזרת קולפן)קורט שומשום קלוי
למרכיבי הרוטב
2 כפות טחינה גולמית1 כף שמן זית1 כף סויה בהירה1 כפית דבש1 כפית חומץ אורזקורט מלח ופלפל
לקישוט
1 כף קשיו קלוי
הכנה
בקערה קטנה מערבבים את מרכיבי הרוטב היטב. ניתן לפתוח עם כפית מים אם הרוטב סמיך מדי. שמים את מרכיבי הסלט בקערה, יוצקים את הרוטב מעל ומערבבים בעזרת הידיים כשתי דקות עד שהקייל מתרכך מעט.
מוסיפי את הקשיו מעל.
הסלט נשמר היטב למשך יום עד יומיים.
בתאבון!