top of page
  • Whatsapp
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube

סשימי סלמון במרינדה יפנית

  • תמונת הסופר/ת: keren cohen
    keren cohen
  • 30 במרץ
  • זמן קריאה 1 דקות

מצרכים

  • 200 גרם פילה סלמון טרי ללא עור ועצמות


הכנה

למרינדה

  • 1 כף סילאן

  • מיץ מחצי לימון

  • 1/3 כוס רוטב סויה "יאמסה"

  • 1 כף שמן שומשום

  • 1 כף מירין (יין אורז יפני)

  • 1 ס"מ שורש ג'ינג'ר קצוץ או מגורר בפומפיה

  • פלפל שאטה

  • לקישוט

  • נבטי צנונית , עלי כוסברה או שומשום שחור

אופן הכנה

  • עם סכין חדה פורסים דק את פילה הסלמון בצורה אלכסונית.

  • מערבבים את כל חומרי הרוטב ומשרים את הדג למשך חצי שעה במקרר עד שעתיים.

  • מסדרים את נתחי הסלמון בצלחת הגשה ויוצקים את הרוטב מעל.

  • מקשטים ומגישים מיד.


bottom of page