כנפי עוף בצ'ילי ודבש
- keren cohen
- 18 במרץ
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 30 במרץ
מצרכים
24 כנפי עוף
מרינדת ג'ינג'ר ודבש
5 בצלים ירוקים, פרוס דק
5 כפות דבש
2 כפות רוטב סויה
1 צ'ילי אדום, פרוס
1-2 סנטימטר של ג'ינג'ר מגורד
4-5 גבעולי תימין
הכנה
מערבבים את כל חומרי המרינדה בקערה .
שמים את כנפי העוף בשכבה אחת בתבנית שטוחה ורחבה. יוצקים את המרינדה על העוף, מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך 24 שעות.
מחממים גריל או תנור לחום של 200 מעלות. צולים את הכנפיים בתנור או על בגריל במשך 15-20 דקות, הופכים לעתים קרובות, עד לקבלת צבע שחום.