top of page
  • Whatsapp
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube

כנפי עוף בצ'ילי ודבש

  • תמונת הסופר/ת: keren cohen
    keren cohen
  • 18 במרץ
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 30 במרץ

מצרכים

  • 24 כנפי עוף

  • מרינדת ג'ינג'ר ודבש

  • 5 בצלים ירוקים, פרוס דק

  • 5 כפות דבש

  • 2 כפות רוטב סויה

  • 1 צ'ילי אדום, פרוס

  • 1-2 סנטימטר של ג'ינג'ר מגורד

  • 4-5 גבעולי תימין



הכנה

  • מערבבים את כל חומרי המרינדה בקערה .

  • שמים את כנפי העוף בשכבה אחת בתבנית שטוחה ורחבה. יוצקים את המרינדה על העוף, מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך 24 שעות.

  • מחממים גריל או תנור לחום של 200 מעלות. צולים את הכנפיים בתנור או על בגריל במשך 15-20 דקות, הופכים לעתים קרובות, עד לקבלת צבע שחום.

bottom of page