טרטר פילה בקר יפני על קרם אבוקדו ואיולי וואסבי

מנה ראשונה לארוחת גורמה בסגנון אסייתי, טעימה ופשוטה!

כ-2 מנות

לטרטר 

100 גרם פילה בקר חתוך לקוביות קטנות
כף בצל ירוק קצוץ
כף בצל סגול קצוץ
כפית שומשום קלוי

לכבישת הטרטר

כף מיץ לימון
כף סויה יפנית
חצי כפית שמן שומשום

לקרם אבוקדו

חצי אבוקדו מקולף
כפית מיונז יפני (או רגיל)
קורט מלח ופלפל לבן

לאיולי וואסבי

כף מיונז יפני (או רגיל)
חצי כפית וואסבי (חצי אבקת וואסבי מעורבבת עם מעט מים)

לקישוט

אספרגוסים קצוצים, פטריות שיטאקי, נבטי צנוניות וכדומה..

אופן ההכנה

טוחנים את האבוקדו עם המיונז והתבלינים.
מערבבים את המיונז עם הוואסבי. 
מערבבים את מרכיבי הטרטר עם מרכיבי הכבישה ומגישים מיד.

להגשה

מניחים כף של מחית האבוקדו במרכז צלחת הגשה ומשטחים מעט.
סוחטים מעט את נוזלי הטרטר, יוצרים מעין "קציצה" ומניחים על מחית האבוקדו.
מסביב לטרטר יוצרים כמה נקודות של איולי וואסבי.

מקשטים כיד הדמיון. מגישים מייד בתום ההכנה.

בתאבון!