​ריבת גזר ארומתית עם ג'ינגר וקינמון

כמות ל – 10 סועדים.

מצרכים:
3 גזרים חתוכים "בטונד" – מקלות בגודל 1*5 ס"מ.
5 פרוסות ג'ינג'ר טרי.
2 פרוסות לימון.
רבע כוס סילאן.
3/4 כוס סוכר לבן.
2 עלי דפנה.
2 גרגירי פלפל אנגלי שלם.
כפית זרעי כוסברה שלמים.
2 מקלות קינמון.
1 לימון פרסי (אם יש).
אופן ההכנה:
מבשלים את כל המרכיבים בסיר על אש קטנה למשך שעה עד שעה וחצי.
הריבה מוכנה כאשר הגזרים מצטמקים והופכים למעין סוכריות.
להגיש עם פטה כבדי עוף ולחם טרי.
בתאבון !