top of page
  • Whatsapp
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube

קרפצ'יו בקר ממולא אספרגוס ורוקט בויניגרט אסייתי

  • תמונת הסופר/ת: keren cohen
    keren cohen
  • 30 במרץ
  • זמן קריאה 1 דקות

מצרכים


  • 50 גרם פילה בקר או סינטה מיושנת 

  • 2 גבעולי אספרגוס חלוטים במים רותחים כ-2 דקות ומצוננים במי קרח 

  • חופן עלי רוקט או תערובת עלי בייבי

  • צנוניות פרוסות דק


לויניגרט

  • 2 כפות מיץ לימון טרי

  • 2 כפות סויה יאמסה

  • 1 כפית שמן שומשום

 


הכנה

  • פורסים את נתחי הבשר לפרוסות דקות. מניחים על גבי נייר אפייה פרוסה לצד פרוסה ויוצרים מעין קרפצ'יו מלבני. מניחים מעליו נייר אפייה נוסף. משטחים בעזרת פטיש שניצלים (משתמשים בחלק השטוח של הפטיש) .

  • מסירים את נייר האפיה העליון. 

  • מניחים את עלי הרוקט והאספרגוס.מגלגלים ומהדקים את הגלילה.

  • מסירים את נייר האפיה וחותכים לפרוסות בגודל של כ-2 ס"מ כל יחידה.

  • מניחים על צלחת שטוחה.


לויניגרט 

  • מערבבים בקערה את מרכיבי הרוטב.


צלחות המנה

  • מניחים את פרוסות הבקר המגולגלות. מזלפים כפית ויניגרט על כל יחידה.

  • מקשטים בצנוניות ועירית קצוצה או שומשום קלוי.


בתאבון!


bottom of page