top of page
  • Whatsapp
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube

עוגת גזר עם קינמון ואגוזי מלך

  • תמונת הסופר/ת: keren cohen
    keren cohen
  • 30 במרץ
  • זמן קריאה 1 דקות

מצרכים

  • 1.5 כוסות קמח

  • 1 כוס סוכר

  • 2 כפיות קינמון

  • חצי שקית אבקת אפייה

  • קורט מלח


הכנה

את החומרים היבשים הנ"ל מערבבים בקערה.


מוסיפים תוך כדי בחישה:

  • 3/4 כוס שמן

  • 2 כפיות תמצית וניל

  •  3 ביצים אותן מוסיפים אחת אחת עד שכל ביצה נבלעת בעיסה.


מוסיפים תוך ערבוב קל:

  • 1 כוס גזר מגורד בפומפייה (על החלק הגס)

  • 1 כוס אגוזי מלך קצוצים

  • מעבירים את המסה ל-2 תבניות אינגליש משומנות מעט.

  • אופים כ- 40 דקות בתנור על 145 מעלות בטורבו.

  • מצננים את העוגה ומפזרים אבקת סוכר לקישוט.


טיפ קטן: כשהעוגה הצטננה ניתן לעטוף בנייר כסף וניילון נצמד ולהקפיא למשך חודש ימים, העוגה תישמר טרייה וטעימה.

בתאבון!



bottom of page