top of page
  • Whatsapp
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube

סלט עוף ואבוקדו

  • תמונת הסופר/ת: keren cohen
    keren cohen
  • 30 במרץ
  • זמן קריאה 1 דקות

מצרכים

  • חותכים את העוף הצלוי לרצועות דקיקות או לקוביות

  • מוסיפים אבוקדו אחד בשל, חתוך גם הוא לקוביות או לרצועות.



הכנה

מוסיפים תיבול :

  • 1-2 כפות מיונז (או שמן זית), 1 כפית חרדל רגיל או גרגירים , קורט מלח ופלפל

  • מערבבים את המרכיבים היטב.

  • מוסיפים את תערובת העוף והאבוקדו לסלט שמורכב מחסה, עלים ירוקים ובצל סגול שתובל בשמן זית, לימון ומלח.


הסלט משתלב מצוין גם בכריכים קרים.


בתיאבון!


bottom of page