סלט עוף ואבוקדו
- keren cohen
- 30 במרץ
- זמן קריאה 1 דקות
מצרכים
חותכים את העוף הצלוי לרצועות דקיקות או לקוביות
מוסיפים אבוקדו אחד בשל, חתוך גם הוא לקוביות או לרצועות.
הכנה
מוסיפים תיבול :
1-2 כפות מיונז (או שמן זית), 1 כפית חרדל רגיל או גרגירים , קורט מלח ופלפל
מערבבים את המרכיבים היטב.
מוסיפים את תערובת העוף והאבוקדו לסלט שמורכב מחסה, עלים ירוקים ובצל סגול שתובל בשמן זית, לימון ומלח.
הסלט משתלב מצוין גם בכריכים קרים.
בתיאבון!