top of page
  • Whatsapp
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube

טראפלס שוקולד ודראמבוי

  • תמונת הסופר/ת: keren cohen
    keren cohen
  • 30 במרץ
  • זמן קריאה 1 דקות

מצרכים

  • 6 כפות של אבקת קקאו

  • 200 מ"ל של שמנת 38%

  • 1 כפית של אבקת קפה נמס

  • 80 גרםחמאה, חתוכה לקוביות קטנות

  • 4 כפות של דרמבוי

  • 300 גרם שוקולד מריר, איכותי, קצוץ גס

הכנה

  • מתחילים את הטראפלס על ידי חימום של השמנת והחמאה בסיר קטן. מניחים את השוקולד בקערה גדולה. מביאים את השמנת וחמאה לרתיחה, ואז שופכים על השוקולד. מוסיפים את הקפה ומקציפים היטב .

  • מניחים את הקערה עם התערובת על גבי זו קערה מלאה בקוביות קרח וקצת מים קרים. מקציפים את תערובת השוקולד במרץ עד שהיא מתחיל להתעבות (כ -5 דקות) ואז מוסיפים את הדרמבוי.

  • כאשר התערובת סמיכה מספיק כדי לשמור על צורתה, מכניסים בעזרת כף לתוך שק זילוף. מכסים מגש בניילון, ומזלפים 30 טראפלס על הניילון. מכניסים למקרר עד שמתייצב (כשעתיים).

  • כאשר התייצבו הטראפלס, מגלגלים אותםעל צלחת ומכסים באבקת קקאו. מנערים אותם, כארבעה בכל פעם, ביד , כדי לשחרר כל קקאו עודף. מאחסנים במקרר, עד להגשה


bottom of page