top of page
  • Whatsapp
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube

עוגת פירות יבשים ושוקולד

  • תמונת הסופר/ת: keren cohen
    keren cohen
  • 30 במרץ
  • זמן קריאה 1 דקות

מצרכים

בקערת מיקסר עם מערבל גיטרה שמים:

  • 200 גרם חמאה רכה

  • 1 כוס סוכר

  • קורט מלח


הכנה

  • בוחשים היטב את המרכיבים עד לקבלת תערובת קרם אוורירית.מוסיפים 5 ביצים, ביצה אחר ביצה, תוך בחישה איטית במיקסר עד לקבלת מרקם אחיד.

  • בקערה נפרדת מערבבים חומרים יבשים:

  • 2 כוסות קמח1 שקית אבקת אפיה1.5 כוסות של פרי יבש, חתוך לחתיכות קטנות (שזיפים, משמשים, צימוקים..)1/3 כוס שקדים או אגוזים קצוצים גס100 גרם שוקולד מריר חתוך גס

  • בוחשים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.

  • משמנים ומקמחים תבנית קוטר 26' או 2 תבניות אינגליש.אופים כ-45 דקות בחום בינוני (180 מעלות). 

  • לאחר 45 דקות של אפייה מומלץ לנעוץ קיסם ולוודא שפנים העוגה יבש. אם עדיין רטוב, ניתן לאפות 10 דקות נוספות.

  • מצננים ומפזרים אבקת סוכר.


בתאבון!


bottom of page