top of page
  • Whatsapp
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube

טראפלס שוקולד בטעמים

  • תמונת הסופר/ת: keren cohen
    keren cohen
  • 30 במרץ
  • זמן קריאה 1 דקות

מצרכים

  • 70 מ"ל שמנת

  • 75 גרם חמאה רכה

  • 300 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות

  • 35 מ"ל ברנדי/ויסקי



הכנה

  • להביא שמנת לסף רתיחה.

  • לצקת את השמנת החמה על השוקולד ולהוסיף את החמאה.

  • לערבב עד לקבלת תערובת אחידה. אם השוקולד לא נמס אפשר להשתמש בבן מארי (סיר עם מים רותחים ועליו קערת השוקולד) ולערבב עד שהשוקולד נמס.

  • להוסיף את הברנדי/ויסקי/ ליקר תפוזים או כל ליקר אחר שאוהבים.

  • לקרר למשך שעה לפחות.

  • להוציא ולחתוך לקוביות, מומלץ ליצור כדורים קטנים ועגולים.

  • לגלגל באבקת קקאו/קוקוס / ברס (אגוזים מסוכרים).

  • לצקת את השמנת החמה על השוקולד ולהוסיף את החמאה.

  • לערבב עד לקבלת תערובת אחידה. אם השוקולד לא נמס אפשר להשתמש בבן מארי (סיר עם מים רותחים ועליו קערת השוקולד) ולערבב עד שהשוקולד נמס.

  • להוסיף את הברנדי/ויסקי/ ליקר תפוזים או כל ליקר אחר שאוהבים.

  • לקרר למשך שעה לפחות.

  • להוציא ולחתוך לקוביות, מומלץ ליצור כדורים קטנים ועגולים.

  • לגלגל באבקת קקאו/קוקוס / ברס (אגוזים מסוכרים).


bottom of page