טראפלס שוקולד בטעמים
- keren cohen
- 30 במרץ
- זמן קריאה 1 דקות
מצרכים
70 מ"ל שמנת
75 גרם חמאה רכה
300 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות
35 מ"ל ברנדי/ויסקי
הכנה
להביא שמנת לסף רתיחה.
לצקת את השמנת החמה על השוקולד ולהוסיף את החמאה.
לערבב עד לקבלת תערובת אחידה. אם השוקולד לא נמס אפשר להשתמש בבן מארי (סיר עם מים רותחים ועליו קערת השוקולד) ולערבב עד שהשוקולד נמס.
להוסיף את הברנדי/ויסקי/ ליקר תפוזים או כל ליקר אחר שאוהבים.
לקרר למשך שעה לפחות.
להוציא ולחתוך לקוביות, מומלץ ליצור כדורים קטנים ועגולים.
לגלגל באבקת קקאו/קוקוס / ברס (אגוזים מסוכרים).
לצקת את השמנת החמה על השוקולד ולהוסיף את החמאה.
לערבב עד לקבלת תערובת אחידה. אם השוקולד לא נמס אפשר להשתמש בבן מארי (סיר עם מים רותחים ועליו קערת השוקולד) ולערבב עד שהשוקולד נמס.
להוסיף את הברנדי/ויסקי/ ליקר תפוזים או כל ליקר אחר שאוהבים.
לקרר למשך שעה לפחות.
להוציא ולחתוך לקוביות, מומלץ ליצור כדורים קטנים ועגולים.
לגלגל באבקת קקאו/קוקוס / ברס (אגוזים מסוכרים).