פוקאצ'ה איטלקית
- keren cohen
- 18 במרץ
- זמן קריאה 1 דקות
מצרכים
1.100 גרם קמח לבן
70 גרם סוכר
20 גרם מלח
20 גרם שמן זית
5 גרם שמרים יבשים
750 גרם מים
הכנה
את המרכיבים מכניסים למיקסר עם וו גיטרה , לפי הסדר הרשום, למשך מספר דקות.
לשים את הבצק ומגלגלים לכדורים במשקל 150 גרם לכדור, ומניחים בחוץ להתפחה כשעה.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 8-9 דקות בחום 220 מעלות, ללא לחות.
הפוקאצ'ה טובה לאכילה ביום האפיה , ניתן להקפיא אחרי האפיה ולהפשיר במידת הצורך.
לאחר האפייה, ניתן להוסיף ירקות קלויים, גבינות רכות ועשבי תיבול .
בתיאבון!