top of page
  • Whatsapp
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube

פוקאצ'ה איטלקית

  • תמונת הסופר/ת: keren cohen
    keren cohen
  • 18 במרץ
  • זמן קריאה 1 דקות

מצרכים

  • 1.100 גרם קמח לבן

  • 70 גרם סוכר

  • 20 גרם מלח

  • 20 גרם שמן זית

  • 5 גרם שמרים יבשים

  • 750 גרם מים


הכנה

  • את המרכיבים מכניסים למיקסר עם וו גיטרה , לפי הסדר הרשום, למשך מספר דקות.

  • לשים את הבצק ומגלגלים לכדורים במשקל 150 גרם לכדור, ומניחים בחוץ להתפחה כשעה.

  • אופים בתנור שחומם מראש למשך 8-9 דקות בחום 220 מעלות, ללא לחות.

  • הפוקאצ'ה טובה לאכילה ביום האפיה , ניתן להקפיא אחרי האפיה ולהפשיר במידת הצורך.

  • לאחר האפייה, ניתן להוסיף ירקות קלויים, גבינות רכות ועשבי תיבול .


בתיאבון!


bottom of page