טרטר פילה בקר יפני על קרם אבוקדו ואיולי וואסבי
- keren cohen
- 30 במרץ
- זמן קריאה 1 דקות
מצרכים
לטרטר
100 גרם פילה בקר חתוך לקוביות קטנותכף בצל ירוק קצוץכף בצל סגול קצוץכפית שומשום קלוי
לכבישת הטרטר
כף מיץ לימוןכף סויה יפניתחצי כפית שמן שומשום
לקרם אבוקדו
חצי אבוקדו מקולףכפית מיונז יפני (או רגיל)קורט מלח ופלפל לבן
לאיולי וואסבי
כף מיונז יפני (או רגיל)חצי כפית וואסבי (חצי אבקת וואסבי מעורבבת עם מעט מים)
לקישוט
אספרגוסים קצוצים, פטריות שיטאקי, נבטי צנוניות וכדומה..
הכנה
טוחנים את האבוקדו עם המיונז והתבלינים.מערבבים את המיונז עם הוואסבי. מערבבים את מרכיבי הטרטר עם מרכיבי הכבישה ומגישים מיד.
להגשה
מניחים כף של מחית האבוקדו במרכז צלחת הגשה ומשטחים מעט.סוחטים מעט את נוזלי הטרטר, יוצרים מעין "קציצה" ומניחים על מחית האבוקדו.מסביב לטרטר יוצרים כמה נקודות של איולי וואסבי.
מקשטים כיד הדמיון. מגישים מייד בתום ההכנה.
בתאבון!