קרם לימון ולמון גראס
- keren cohen
- 30 במרץ
- זמן קריאה 1 דקות
מצרכים
1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
1 למון גראס (גבעול ועלים)
350 גרם שוקולד לבן
הכנה
חותכים את ענף ועלי הלמון גראס לחתיכות גסות.שמים בסיר קטן את השמנת והלמון גראס, מחממים עד לרתיחה ומכבים.
שוברים את השוקולד הלבן לקוביות ושמים בקערה עמידה לחום.מסננים את השמנת המתוקה מהלמון גראס ושופכים על השוקולד הלבן (השמנת צריכה להיות חמה).
מערבבים עד שהשוקולד נמס. מצננים במקרר לכ-4 שעות או לילה.
שמים את המסה שנוצרה בקערה ומקציפים עד לקבלת קרם אוורירי (3-4 דקות). לשים לב לא לשבור את הקרם, הקרם בסוף ההקצפה צריך להיות בצורת גלים.
מעבירים לשקית זילוף ומזלפים מעל עוגות וקינוחים.