top of page
  • Whatsapp
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube

קרם לימון ולמון גראס

  • תמונת הסופר/ת: keren cohen
    keren cohen
  • 30 במרץ
  • זמן קריאה 1 דקות

מצרכים

  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)

  • 1 למון גראס (גבעול ועלים)

  • 350 גרם שוקולד לבן



הכנה

  • חותכים את ענף ועלי הלמון גראס לחתיכות גסות.שמים בסיר קטן את השמנת והלמון גראס, מחממים עד לרתיחה ומכבים.

  • שוברים את השוקולד הלבן לקוביות ושמים בקערה עמידה לחום.מסננים את השמנת המתוקה  מהלמון גראס ושופכים על השוקולד הלבן (השמנת צריכה להיות חמה).

  • מערבבים עד שהשוקולד נמס. מצננים במקרר לכ-4 שעות או לילה.

  • שמים את המסה שנוצרה בקערה ומקציפים עד לקבלת קרם אוורירי (3-4 דקות). לשים לב לא לשבור את הקרם, הקרם בסוף ההקצפה צריך להיות בצורת גלים.

  • מעבירים לשקית זילוף ומזלפים מעל עוגות וקינוחים.


bottom of page