מלבי ורדים עם קוקוס קלוי ופיסטוקים
- keren cohen
- 18 במרץ
- זמן קריאה 1 דקות
מצרכים
500 מ"ל חלב 3%
125 מ"ל שמנת מתוקה
42 גרם קורנפלור מדולל במי ברז
חצי כפית מי ורדים
50 גרם סוכר
הכנה
מרתיחים את הנוזלים והסוכר.
כשמגיע לרתיחה מוסיפים את מי הורדים והקורנפלור המדולל תוך כדי ערבוב הנוזלים.
מוזגים לכוסיות מתאימות.
מוסיפים קוקוס קלוי - קולים במחבת במשך כ- 5 דקות תוך כדי ערבוב עד שהקוקוס הופך את צבעו לזהוב (טיגון ללא שמן).
מומלץ להוסיף פיסטוקים, ריבת תותים ביתית וכל העולה על רוחכם.
בתאבון!