בית ספר לשפים

רבים מאיתנו היו רוצים לבשל כמו שף. עם הטעמים המיוחדים של מסעדות , הניחוחות המרעננים והשילובים הנכונים.

פעמים רבות בא לנו להכין ארוחה מפנקת ובסוף איכשהו תמיד יוצאת אותה בדיוק אותה פסטה ברוטב עגבניות שהכנו בשבוע שעבר. במאמר המובא לפניכם , תקבלו טיפים אילו מוצרים לקנות שיהיו לעזר בבית וילמדו אותך לבשל כמו שף בבית שלך. 

למדו לבשל בעזרת חוש הטעם והעין כך שלא תצטרכו כמויות מדויקות למרות שגם אותן תקבלו. למדו להכין רטבים בסיסיים שהולכים נפלא עם מגוון של מנות.

שפים אמיתיים אינם משתמשים בקיצורי דרך משום שהם מבינים את חשיבות התהליכים שביצירת מנה.
במתכונים רבים לא תמיד ברור מה ההגיון מאחורי כל שלב ולכן אנו נוהגים לקצר תהליכים ולמהר לתוצאות (לעיתים גם בחיים) במתכונים המובאים באתר זה, תקבלו הסברים לכל שלב במתכון ומהו ההיגיון הכימי מאחורי הדברים.
הדפים מחולקים לפי מנות ולכל דף מצטרפת רשימת קניות בסיסית אשר תשמש אתכם כדרך קבע ליצירת מטבח גורמה בבית שלכם.
רצוי להשקיע במרכיבי הבסיס כמו חומץ בלסמי או שמן זית כדי ליצור טעם משובח באמת.